Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kjapp, godt, billig!! Pasta med spinat, bacon og pinjekjerner

Dette trenger du til fire personer

  • 500 gram av din favorittpasta
  • 200 gram bacon
  • 250 gram fersk spinat
  • en god neve pinjekjerner
  • 3-4 fedd hvitløk
  • salt
  • pepper
  • 3-4 ss olivenolje
Kok pastaen i rikelig saltet vann.
Vask spinaten godt.
Fres baconet, ha i pinjekerner, grovt hakket spinat og hvitløk.
Ha en øse med pastavannet over.

Sil av pasten og bland med resten.

Denne serverer du med litt god parmesan.

Du kan selvfølgelig erstatte bacon med noe annet som for eksempel chorizo, skinke eller stekt kylling.




Stikkord:

3 kommentarer

Paul Bocuse

21.12.2011 kl.17:30

Det smakte faktisk virkelig vondt. Forhåpentligvis skyldes det at instruksjonene dine er svært mangelfulle, og ikke rent feilaktige.

LeChef

05.01.2012 kl.12:33

Paul Bocuse: Hei PB og takk for kommentaren. Jeg skal gå igjennom oppskriften og prøvekjøre den. Ser poenget ditt på mangelfulle instrukser. Denne saken er en slager hjemme hos oss, hvis ditt resultat smakte direkte vondt har jeg nok gjort en brøler eller to når jeg har skrevet det ned.

09.02.2015 kl.17:45

Kjempegodt, men forenkla m frossen spinat og valgte å ha i creme fresh. Nam

LeChef

17.01.2016 kl.17:56

Anonym: Bruker ofte frossen spinat selv.

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

42, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits