Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kjapp, godt, billig!! Pasta med spinat, bacon og pinjekjerner

Dette trenger du til fire personer

  • 500 gram av din favorittpasta
  • 200 gram bacon
  • 250 gram fersk spinat
  • en god neve pinjekjerner
  • 3-4 fedd hvitlk
  • salt
  • pepper
  • 3-4 ss olivenolje
Kok pastaen i rikelig saltet vann.
Vask spinaten godt.
Fres baconet, ha i pinjekerner, grovt hakket spinat og hvitlk.
Ha en se med pastavannet over.

Sil av pasten og bland med resten.

Denne serverer du med litt god parmesan.

Du kan selvflgelig erstatte bacon med noe annet som for eksempel chorizo, skinke eller stekt kylling.




Stikkord:

3 kommentarer

Paul Bocuse

21.12.2011 kl.17:30

Det smakte faktisk virkelig vondt. Forhpentligvis skyldes det at instruksjonene dine er svrt mangelfulle, og ikke rent feilaktige.

LeChef

05.01.2012 kl.12:33

Paul Bocuse: Hei PB og takk for kommentaren. Jeg skal g igjennom oppskriften og prvekjre den. Ser poenget ditt p mangelfulle instrukser. Denne saken er en slager hjemme hos oss, hvis ditt resultat smakte direkte vondt har jeg nok gjort en brler eller to nr jeg har skrevet det ned.

09.02.2015 kl.17:45

Kjempegodt, men forenkla m frossen spinat og valgte ha i creme fresh. Nam

LeChef

17.01.2016 kl.17:56

Anonym: Bruker ofte frossen spinat selv.

Skriv en ny kommentar

hits