Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boris blir større og går i vasken.

Da har Boris gått gjennom noen sykluser med mating. Nå er halvparten av Boris gått i vasken slik at mechvekten hans ble 40 gram.

Så ble Boris matet med 40 gram mel og 40 ml vann. Siden jeg er litt pedant bruker jeg kjøkkenvekt og veier for sikkerhets skyld vannet og.

Du lurer kanskje på hvorfor halvparten av Boris er gått i vasken?

Svaret er todelt. Hvis du ikke hiver eller bruker surdeig, vil den fort ta over hele kjøkkenet ditt. Men, hovedgrunnen er at surdeigen fort kan bli for sur, og da blir gjærsoppen som har slått seg ned bli grinete og nekte å vokse.

Boris blir og nødt til å klare seg alene de neste 36 timene siden matfar må reies bort en snartur. Håper å møte en frisk og rask Boris når jeg kommer hjem i morgen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits