Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Salte mandler

Dette er fanatastisk godt og virkelig enkelt å lage. På denne tiden av året er mandler i løs vekt og veldig rimelig.

Dette du trenger er

1/2 kilo mandler

1 eggehvite

1 1/2 -2 SS salt

Sett steikeovnen på 220 grader bre mandlene utover et steikebrett og la stå i ovnen i ca 10 minutter. Pisk eggehviten og saltet til lett skum NB! ikke stivpisket.

Ta mandlene ut av ovnen og la de kjøle ned til det går an å ta på de. Bland mandlene og den sammenpiskede eggehviten i en bolle. Bre utover ovnsformen og sett til tørking i ovnen ca 15 minutter. Det kan vere lurt å skrape de løs og riste litt på de underveis.  Hvis de føles bløte etter 15 minutter gir du de noen minutter til.

 

Herlig snaks med smak av Tapasbar.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits