Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ventetiden er over

Eller det vil si ventetiden er neste over. Jeg m vente i minst 20 minutter fr jeg kan sette tennene i Boris sitt 1. brd. Dutften som brer seg gjennom huset pirrer smakslkene mer enn litt :)



6 kommentarer

dandilion

03.01.2011 kl.23:26

Mmm.... Det ser godt ut :)

LeChef

03.01.2011 kl.23:29

dandilion: Lukten er til bli spr av..........har tatt frem en stor tube med tlmodighet.

Magnus

04.01.2011 kl.19:30

Ser JVLIG!!!!! BRA!!!!! UT!!!!!

Min surdeigbase jeg satte igr hadde hevet seg godt, bobler fint imorgen tenker jeg!

LeChef

04.01.2011 kl.20:33

Magnus: Ble ikke s aller vrst. Fint at surdeigen din er p gang. Hva har du satt den p?

Skal Ta store deler av Boris sette en deig til skikkelig laqngtidsheving til i morgen ettermiddag. Worst case fr jeg veldig mye Boris :)

Magnus

04.01.2011 kl.23:30

Brukte 100 g sammalt rug til 1 dl lunka vann. Har delt opp deigen i to. Den ene fikk kologisk hvetemel + vann, den andre delen fikk kologisk sammalt hvete grov + vann.

S fr vi ser hvordan de utvikler seg til imorgen!

S jvla gy til bli spr av ..... !

LeChef

05.01.2011 kl.08:13

Magnus: Det er det, surdeigene da lager er som Boris 100% hydrasjon.

Husk regne inn dette nr du skal sette deigen.

Et fint til halvgorvt brd brha en hydrasjon p mellom 68-75 %

Dvs 680-750 ml vann pr 1000 g mel.

Skriv en ny kommentar

hits