Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Boris er død lenge leve Boris II !!

 

Etter gjentatte ganger med mishandling, uten at Boris lot seg knekke, var det endelig slutt søndag for en uke siden.

Jeg hadde laget surdeigspannekaker, noe som er en bra måte å bruke opp surdeig på, da min kone under opprydningen klarte å spyle resten av Boris i vasken.

På grunna av at jeg har vært bortreist siden, har jeg ikke satt i gang noe nytt prosjekt før nå.

Boris ll

Denne gangen har jeg brukt en litt annen innfallsvinkel for å få surdeigen i gang. Boris ll består av:

  • 100 g Grovt sammalt rug

  • 100 ml rosinvann

  • 2 ts honning

Grunnen til at jeg har valgt grov rug denne gangen er at det er mere villgjær i skalldelene av rug enn hva du får i siktet mel. Det samme gjelder skallet på druer. For å få med denne bløtla jeg rosiner noen minutter før jeg silte bort vannet.

Nå skal Boris ll få lov til å stå i kjøkkenskapet et par tre dager før jeg begynner å tilføre hvetemel.

 

 

 


2 kommentarer

dandilion

16.01.2011 kl.12:16

Da vil jeg ønske deg og Boris II lykke til! :)

LeChef

16.01.2011 kl.12:22

dandilion:Tusen takk! Boris II har strengt tatt enda bedre forutsetninger for å bli en suksess.

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits