Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Og her er det ferdige resultatet

Sånn ble førse fangst med rein surdeig. Ble så fornøyd at jeg måtte feire med å lage "coq au vin"



6 kommentarer

dandilion

11.03.2011 kl.17:06

Åh.... Det ser godt ut! :)

LeChef

11.03.2011 kl.17:47

dandilion: Skal smake sammne med coq au vin'en som øyeblikk er klar :)

Nils

11.03.2011 kl.18:00

Det var et par nydelige brød :-) Gratulerer!

LeChef

11.03.2011 kl.19:07

Takker og bukker!

12.03.2011 kl.13:15

Fantastiske brød, og ubeskrivelig coq au vin, men det aller beste var selvfølgelig selskapet :D Takker og bukker og gleder meg til neste gang!!

LeChef

12.03.2011 kl.14:26

Anonym: Hyggelig at du likte det O ukjente besøknede ;)

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits