Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hjemmelaget pasta

lage pasta er noe de fleste ser for seg vre en litt slitsom affre. Sannheten er at du kan lage fersk pasta p mindre tid enn det tar deg koke opp pastavannet.

4 egg

200 g tipo 00

200 g semolina di grana duro

Evt et par ss vann

Ha alle ingrediensene i en foodprocessor. Kjr til du har en grynet masse. Tm den ut p en lett melet arbeidsflate, samle til en ball, og pakk inn i cling film. La hvile i 30 minutter i kjleskapet. Har du det travelt, dropp hvilingen og kjr pastaene gjennom en pastamaskin med en gang.

Har du ikke pastamaskin, kan du kjevle den ut for hnd.

Kok pastaen til den flyter opp av seg selv.

5 kommentarer

Min matgale verden

01.12.2011 kl.05:43

Sant nok!

LeChef

01.12.2011 kl.08:18

Min matgale verden: Ikke sant :)

The Teller

07.12.2011 kl.12:00

Ingenting slr hjemmelaget pasta.

LeChef

07.12.2011 kl.12:30

The Teller: F ting som gjr det. Kjapt er det ogs. Jeg klarer lage pasta og fersk tomatsaus p 20 minutter. Det er vel kjappere enn Toro?

LeChef

12.04.2012 kl.21:01

The Teller:
Lett lage er det og

Skriv en ny kommentar

hits