Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hjemmelaget pasta

Å lage pasta er noe de fleste ser for seg å være en litt slitsom affære. Sannheten er at du kan lage fersk pasta på mindre tid enn det tar deg å koke opp pastavannet.

 

4 egg

200 g tipo 00

200 g semolina di grana duro

Evt et par ss vann

 

Ha alle ingrediensene i en foodprocessor. Kjør til du har en grynet masse. Tøm den ut på en lett melet arbeidsflate, samle til en ball, og pakk inn i cling film. La hvile i 30 minutter i kjøleskapet. Har du det travelt, dropp hvilingen og kjør pastaene gjennom en pastamaskin med en gang.

Har du ikke pastamaskin, kan du kjevle den ut for hånd.

Kok pastaen til den flyter opp av seg selv.

 

 

5 kommentarer

Min matgale verden

01.12.2011 kl.05:43

Sant nok!

LeChef

01.12.2011 kl.08:18

Min matgale verden: Ikke sant :)

The Teller

07.12.2011 kl.12:00

Ingenting slår hjemmelaget pasta.

LeChef

07.12.2011 kl.12:30

The Teller: Få ting som gjør det. Kjapt er det også. Jeg klarer å lage pasta og fersk tomatsaus på 20 minutter. Det er vel kjappere enn Toro?

LeChef

12.04.2012 kl.21:01

The Teller:
Lett å lage er det og

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits