Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jommen sa jeg smør!!

 

Til alle dere kostholdsdøgnfluer der ute. Til alle dere som skifter diet hvert jævla kvarter på jakt etter en tynn skrott. Jeg syntes dere var idioter før, nå direkte misliker jeg dere. Det siste nye er FETT! Fett dere tidligere har skydd som pesten er nå drivstoff nummer 1.  Bare for å gjøre det helt krystallklart; jeg har alltid vært en fett-eter. Smør, fløte, rømme, majones, ribbe og fett fårekjøtt. I tillegg har jeg fråtset i godt marmorert entrecoté og gåselever. Jeg likt dere bedre før da dere kjørte på med Grethe Rodhe dietter holdt dere til kaninfor, grove tørre kornprodukter og selvpåført klyster. På grunn av dere og et par moroner i TINE kan ikke slike som meg få kjøpt smør i butikken. Måtte dere brenne i hjel i en spa ulykke, eller drukne i en bolle smult hele bunten.

Enden på visa ble at jeg laga mitt eget smør av fløte og seterrømme. Begynner dere å drikke opp fløten min også, utlyser jeg skuddpremie på dere!

Hjemmelaget Smør

6 dl Fløte

3 dl Seterrømme

Salt

Ha alt i en bolle. Finn frem mixmasteren eller ensa bedre en skikkelig kjøkkenmaskin om du har. Pisk til det er laaaaaaaaaangt forbi kremstatiet. Når du er ferdig, skal smøret begynne å skille ut kjernemelken av seg selv. Samle smøret til små baller med kalde fuktige hender. Klem ut så mye kjernemelk som du klarer .Samle alle smør-ballen og form.

 


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits