Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sugo de pomodori

 




 

Skal du lage tomatsaus, kan du likeså godt lage mye. Denne sausen er en basis saus i det italienske kjøkken. Denne grunnsausen bør du egentlig ungå å krydre alt for mye slik at du kan bruke den til masse forskjellig. Enkel tomatsaus i kombinasjon med soffritto, danner basis for veldig mange italienske gryteretter som for eksempel ragu bolognese, eller cozze con sugo de pomoderi e safferano.

2 bokser hakkede hermetiske tomater eller 8 dl polpo de pomodoro

3 fedd hvitløk

1 liten bunt med persille, oregano eller en annen urt du liker

3 SS olivenolje

Knus hvitløken, surr den i olivenolje i noen minutter. Ha i tomatene. Reduser med 1/3 eller mer. Evt til med salt og pepper, Passer sausen gjennom en sikt.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits