Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spaghetti med kylling og asparges



Vår er Aspargestid. Jeg prøver å få i meg så mye som mulig av disse herlighetene mens sesongen er i gang. Asparges serveres i alle varianter her i heimen om dagen. Denne pastaretten med asparges og kylling tar sånn cirka 25 minutter. Og er noe som både store og små langer innpå av.

Når jeg skal ha steke kylling om det er hel, lår eller bryst, pleier jeg altid å steke noe ekstra slik at jeg har til dagen etter. Jeg tar også vare på skyen kyllingen slipper. I en travel hverdag er det ofte slike småtriks som hjelper deg med å spare timer og minutter.

Dette trenger du til 4 personer:

  • kjøttet fra en 1/2 stekt kylling alternativt 2-3 kyllingbryst eller 4-5 kyllinglår
  • 6 godt modne tomater
  • 1 rødløk
  • 1 bunt asparges
  • 2-3 fedd hvitløk
  • 2 ss tomatpurre
  • 2,5 dl kyllingkraft/ stekesky
  • Urter velg en du liker godt jeg valgte fersk oregano i dag
  • Salt
  • Pepper
  • Olivenolje
  • 500 g spaghetti

Sett på pastavann. Husk å salte Finhakk løken og og surr den i litt olje i et par minutter ie en gryte. Ha i tomatpureen og la surre med. Mens tomatpureen får frest seg litt, finhakker du tomatene. Knus hvitløken og ha de i gryta la de surre med i et par sekunder og ha over kraften og de hakkede tomatenen. Finhakk den urten du har lust på og ha den i gryta. Hakk opp eller skjær kylingen i så store eller små biter du vil ha og skjær aspargesen i passe store biter.  Ha pastaen i kokevannet, ha kyllingen og og aspargesen i tomatsausen. Smak til med salt og pepper.

Sil av pastaen og bland den med sausen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits