Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Doris lever fremdeles

Jeg kom plutselig p at det begynner bli en stund siden jeg har skrev noe om surdeig. Rugsurdeigen min, Boris tok kvelden her for en stund siden. Doris derimot lever i beste velgende. Akkurat n har en
moden ladning med Doris, mordeigen min, blitt satt i interaksjon med vann og mel. Det gir meg ogs en unnskyldning til teste ut en nrmest antikk Kenwood som kona har restaurert. Jeg har laget meg en bakespade i psken. Den er jeg litt stolt av, for den er stort sett gjort med ks!

Siden det faktisk er en stund siden jeg har ftt bakt noe som helst og stort sett bare har drevet vedlikeholdsarbeid p Doris, er jeg veldig spent p hvodan kulturen har utviklet seg. Jeg har ogs eksperimentert litt med trking surdeig og starte kultur p surdeig jeg har trket. Jeg har ikke trket Doris p lager n, men hvis det er noen der ute som vil ha litt Doris i posten med bruksanvisning, s er det bare sende meg en melding eller kommentar. trke litt surdeig tar meg ikke lang tid

N gleder jeg meg til atter en gang kjenne duften av gode surdeigsbrd i huset. Siden deigen jeg har satt i er en liten vri p fransk landbrd, m jeg se hvordan resultatet blir fr jeg tr poste en oppskrift.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits