Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Doris lever fremdeles

Jeg kom plutselig på at det begynner å bli en stund siden jeg har skrev noe om surdeig. Rugsurdeigen min, Boris tok kvelden her for en stund siden. Doris derimot lever i beste velgående. Akkurat nå har en
moden ladning med Doris, mordeigen min, blitt satt i interaksjon med vann og mel. Det gir meg også en unnskyldning til å teste ut en nærmest antikk Kenwood som kona har restaurert. Jeg har laget meg en bakespade i påsken. Den er jeg litt stolt av, for den er stort sett gjort med øks!

Siden det faktisk er en stund siden jeg har fått bakt noe som helst og stort sett bare har drevet vedlikeholdsarbeid på Doris, er jeg veldig spent på hvodan kulturen har utviklet seg. Jeg har også eksperimentert litt med tørking surdeig og å starte kultur på surdeig jeg har tørket. Jeg har ikke tørket Doris på lager nå, men hvis det er noen der ute som vil ha litt Doris i posten med bruksanvisning, så er det bare å sende meg en melding eller kommentar. Å tørke litt surdeig tar meg ikke lang tid

Nå gleder jeg meg til atter en gang å kjenne duften av gode surdeigsbrød i huset. Siden deigen jeg har satt i er en liten vri på fransk landbrød, må jeg se hvordan resultatet blir før jeg tør å poste en oppskrift.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits