Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Forbauselse

Etter en lang og farstfylt sommer med mye jobbing og lite fritid, tenkte jeg at det var på tide å kikke innom bloggen min. Stor forbauselse var det for meg å se at den fremdeles har lesere. På tide å bli litt mere aktiv igjen :)

4 kommentarer

Min matgale verden

19.08.2012 kl.21:06

Ja der har du den igjen! Kan forresten meddele at jeg nå er på min andre surdeig, "Arnold" måtte bøte med livet når jeg dro på sommerferie og ikke fikk "pass" til han. Men "Sara" lever og putrer i beste velgående, og jeg er helt heket på surdeigsbrød!! Noe SÅ godt!!

LeChef

21.08.2012 kl.09:47

Min matgale verden:
Supert! Det du vil oppleve er at surdeigen blir mer robust etterhvert. Men skal man bort en stund kan det være en ide å endre forholdet mellom vann og mel til 65/100, og sette den rettt i kjøleskapet før den begynner å putre. Det går også an å fryse surdeig.

Min matgale verden

22.08.2012 kl.06:02

Takk for nyttig info:)

LeChef

25.08.2012 kl.09:32

Min matgale verden:
Bare hyggelig. I dag blir det bakedag med baking av både surdeigsbrød og boller.

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits