Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geitmyra matkultursenter for barn, åpen gård 16.09.2012

Ta en potet!

Av og til føler jeg meg litt priviligert fordi at jeg bor i Oslo. Jeg har tidligere skrevet litt om Geitmyra matkultursenter for barn. Geitmyra har som formål å lære barn å unge og bli glad i mat,lære seg om hva et skikkelig kosthold er og ikke minst vite hvor maten kommer fra.

Denne gangen er hovedinnrollehaveren den ydmyke poteten. Utskjelt, elsket og kanskje en av de mest andvendelige grønnsaken som finnes. Bor du i Oslo vil jeg absolutt anbefale at du tar turen inom med egne eller lånte barn. Her blir det mulig å delta på potetrelaterte mataktiviteter for de små og ikke fult så små. Kanskje du som er voksen får lov til å prøve deg og.

I tillegg er den en god del kurs på Geitmyra gård. Noen er bare for barn, på andre er foreldrene så heldige at de får lov til å være med.

Felles for begge er en god matopplevelse med dyktige kursholdere. Noen kurs er gratis, og noen koster en symbolsk liten sum.

Kurs på Geitmyra gård Jeg vil absolutt anbefale alle og enhver som bor i Oslo og omegn å benytte seg av dette fantastiske tilbudet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits