Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Himmel på jord. Det er hageparsellen vår det.

Som jeg har nevt her tidligere en gang kom vi svært sent i gang på parsellen vår i år. Likevel bugner det nå av ymse diverse betevarianter, mangold og bønner. I dag var det i tillegg åpen dag i skolehagen med salg av diverse produkter, natursti og kjøring med hest og kjærre.


Hjemme på kjøkknet står det en svær bærepose med nyhøstede grønnsaker og flere er på vei. Det er en herlig tid av året dette hvor vi kan høste av egendyrkede økologiske grønnsaker. Det blir helt sikkert en del herlige middager fremover.

I tilllegg er det utallige epletrær i parsellhagen. Rabarbara, rips, solbær og plommer finnes det også. På toppen av det er det høns og det produseres herlig honning. Det finnes flere parsellhagelag i Oslo og helt sikkert andre steder i landet. Trenger du en konstruktiv hobby som ti tillegg sikrer deg god tilgang på sunne grønnsaker, vil jeg absolutt anbefale at du finner en parsellhage i nærheten av deg! Finnes det ikke en er det for alt jeg vet sikkert mulig å få med seg kommunen der du bor på å få opprettet en.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits