Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fry sauce

Dette er en skikkelig klassiker. Fry sauce skal ha blitt oppfunnet på restauranten Arctic circle rundt 1948. Den kan minne litt om Thousand island, selv om Thousand island som regel er tynnere og inneholder flere ingredienser.

En helt enkel Fry sauce inneholder egentlig bare to ting, ketchup og majonaise. I den på bildet er det i tillegg litt finhakket persille.

Dette trenger du:

Bland og server sammen med ovnsbakte poteter, pommes frites eller som tilbehør til hjemmelagde hamburgere.

Kan du lage Fry sauce med butikk ketchup og majonaise? Ja.

Er det verd de 15 sekundene det tar? Nei.

For anledningen hadde jeg brukt maisolje majonaisen. Dette gav en lit mer nøtteaktig smak. Jeg hadde for å være ærlig talt ikke ventet noen stor smaksopplevelse da jeg lagde denne sausen, men må innrømme at jeg litt ufrivillig utbrøt "wow".

Prøv selv, jeg tror du vil bli overrasket!

 

Én kommentar

somjegliker

01.10.2012 kl.13:46

:)

Skriv en ny kommentar

LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits