april 2011

Cafe' Laundromat

Ok! la gå. Kanskje er jeg unødvendig prippen når det kommer til mat, eller et arrogant petimeter av en matsnobb. Eller. Kanskje jeg rett og slett er relativt bevist på forholdet mellom pris og k...

Alioli

Denne spanske slektingen til Majones er dessverre noe man sjelden opplever å få nytt her på berget. Jo da, du kan knapt nok spytte i Oslo uten å treffe en sjappe som har dette på menyen. Men i be...

Surdeigs Focaccia

Bakingen av denn lille saken ble litt forsinket på grunn av et langt opphold ute i skogen i dag. Regner med at husets yngre garde får med seg hver sin deilig sandwich i morgen tidlig. Det...

Hjemmelaget jevnet tomatsuppe

En ting jeg ikke skjønner er folk som kjøper og lager Toro tomatsuppe. Eller andre posesupper. Suppe er så enklet og raskt å lage at de fleste ikke tar kengre tid enn å bruke en posesuppe. Bedre b...

Boris & Doris Dy

Endelig er det litt tid til å bake igjen. B&D har jeg bare så vidt rukket å mate de siste uken. I tillegg har jeg eksprimentert litt. B&D er velidig faste surdeiger med en hydrasjon på ca 65%. Gru...

Hvordan pusse sko

Dyre sko varer lenge hvis du tar vare på de. Her er en liten snutt om hordan å ta vare på skoene dine. Skoene denne fyren pusser har visst holdt i 36 år!

Asparges med tomat concassé

Jeg var så heldig at jeg fikk noen flotte asparges flybårne fra Provance i dag. De første våraspargesene. Disse har jeg venta på lenge. Det er få ting jeg vet om som gir meg mere vårfølelse enn dis...
LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits