april 2012

Chateau Le Chef åpner dørene 12.05.2012

Det er fremdeles noen plasser ledig. Cheteau Le Chef vil sette pris en donasjon på 350,- for menyen åpningskvelden. I tillegg til at det er hyggelig om hver enkelt gjest medbringer en flaske vin. F...

Paideig

Jeg har alltid vært glad i pai. Pajer er egentlig lette å lage, og det går rimelig kjapt. Det finnes mange oppskrifter på paideig. Jeg har prøvd mange og ofte mislyktes grovt. Her har du en oppskri...

Hjemmelaget pasta med fersk tomatsaus

Jeg har en pastamaskin. Alt for ofte blir den stående ubrukt i skapet. Egentlig burde jeg bruke den mye oftere, for det er både gøy og går raskt å lage paste fra bunnen av. I tillegg er det en hygg...

20.04.2012

Da her chefen kikket litt på råvarene. Cheteau Le Chef vil sette pris en donasjon på 350,- for menyen åpningskvelden. I tillegg til at det er hyggelig om hver enkelt gjest medbringer en flaske vin....

Lavkarbo

Rundt juletider var det krise i Norge. Vi fikk "nødhjelp" fra vår tidligere kolonistator danskene. Julebaksten var i fare, og hadde ikke regjeringen lettet på importrestriksjonene hadde vi fått væp...

Kyllingsuppe

Det er et aldri så lite vinterdrag i lufta, og jeg kjenner at jeg blir litt muggen langt inni den sommerhungrige kroppen min. Store og små går rundt og snufser med en aldri så liten vårforkjølelse....

Fredagskylling med hvitløk og timian

Etter en lang uke er det tid for litt fredagskos. Siden jeg var i det litt late hjørnet hadde jeg ikke så veldig lyst til å henge over grytene i timer. Valget falt på helstekt kylling. Det er lite ...

Meny for åpningskvelden av Chateau Le Chef

Chateau Le Chef på Facebook

Landbrød på surdeig

Matfar har vært litt bekymret for at Doris skulle ha mistet piffen. Det var helt til disse to kom ut av ovnen litt tidligere i kveld. Selv om jeg hadde spist middag ikke lenge før, klarte jeg ikke ...

Doris lever fremdeles

Jeg kom plutselig på at det begynner å bli en stund siden jeg har skrev noe om surdeig. Rugsurdeigen min, Boris tok kvelden her for en stund siden. Doris derimot lever i beste velgående. Akkurat nå...

Åpningskveld på Chateau Le Chef

Lørdag 12. mai kl 1900 åpner Cheteau Le Chef sine dører for aller første gang. Det vil bli servert velkomstdrink og noe munngodt. Middagsserveringen begynner kl 2000. Det er mulig å gjøre en reserv...

Flytting

Chateauet har flyttet hjem på Facebook. https://www.facebook.com/ChateauLeChef

Endelig nytt design

Etter mye, mye, mye trønderske gloser

Hva er Chateau Le Chef?

Chateau Le Chef kan kalles en gjestaurant. Siden kjært barn har mange navn er et slikt etablissement også kjent som: guerilla dining, som er en samle betegnelse for alternative spisesteder, steng d...

Gresk salat

Grekere kaller ikke gresk salat for gresk salat derimot kaller de det for xjoratiki salata, noe du kan oversette med rustikk salat. Dette er en typisk sommersalat som vi nordmenn takket være en glo...

Chateau Le Chef åpner dørene

Chateau Le Chef er LeChefs egen lille undergrunnsrestaurant eller gjestaurant om du vil. Her vil du kunne få muligheten til å nyte et unikt måltid i en unik setting. Chateau Le Chef vil ha som måls...

Patates Riganates

Langtidsbakt lam på gresk vis th. og Patates riganates tv. Poteten kan som kjent brukes på mange måter, og selv om jeg har laget ovnsbakte poteter mange ganger har jeg aldri laget de helt på denne...

Langtidsbakt lam på gresk vis.

Hva denne retten heter på gresk ble jeg bare nødt til å gi opp å finne ut av. Ikke ønsker jeg å servere en halvdårlig google-oversett versjon av et navn heller. Hvis det er noen der ute som vet hva...

Melitzanosalata, grillet auberginemos

Dette er også en populært tilbehør malantzanosalata på gresk og bab ganush på tyrkisk. Hvis du er litt lei hommous, eller om du bare har lyst å utvide reportoaret litt, bør du absolutt prøve dette!...

Tzatziki

Litt blogsoftproblemer og påsken kom litt i hinder for blandt annet denne saken. Tzatziki er kanskje den retten flest av oss her oppe på berget har vært innom. Jeg er sikker på at det finnes like m...
LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits