april 2012

Chateau Le Chef pner drene 12.05.2012

Det er fremdeles noen plasser ledig. Cheteau Le Chef vil sette pris en donasjon p 350,- for menyen pningskvelden. I tillegg til at det er hyggelig om hver enkelt gjest medbringer en flaske vin. F...

Paideig

Jeg har alltid vrt glad i pai. Pajer er egentlig lette lage, og det gr rimelig kjapt. Det finnes mange oppskrifter p paideig. Jeg har prvd mange og ofte mislyktes grovt. Her har du en oppskri...

Hjemmelaget pasta med fersk tomatsaus

Jeg har en pastamaskin. Alt for ofte blir den stende ubrukt i skapet. Egentlig burde jeg bruke den mye oftere, for det er bde gy og gr raskt lage paste fra bunnen av. I tillegg er det en hygg...

20.04.2012

Da her chefen kikket litt p rvarene. Cheteau Le Chef vil sette pris en donasjon p 350,- for menyen pningskvelden. I tillegg til at det er hyggelig om hver enkelt gjest medbringer en flaske vin....

Lavkarbo

Rundt juletider var det krise i Norge. Vi fikk "ndhjelp" fra vr tidligere kolonistator danskene. Julebaksten var i fare, og hadde ikke regjeringen lettet p importrestriksjonene hadde vi ftt vp...

Kyllingsuppe

Det er et aldri s lite vinterdrag i lufta, og jeg kjenner at jeg blir litt muggen langt inni den sommerhungrige kroppen min. Store og sm gr rundt og snufser med en aldri s liten vrforkjlelse....

Fredagskylling med hvitlk og timian

Etter en lang uke er det tid for litt fredagskos. Siden jeg var i det litt late hjrnet hadde jeg ikke s veldig lyst til henge over grytene i timer. Valget falt p helstekt kylling. Det er lite ...

Meny for pningskvelden av Chateau Le Chef

Chateau Le Chef p Facebook

Landbrd p surdeig

Matfar har vrt litt bekymret for at Doris skulle ha mistet piffen. Det var helt til disse to kom ut av ovnen litt tidligere i kveld. Selv om jeg hadde spist middag ikke lenge fr, klarte jeg ikke ...

Doris lever fremdeles

Jeg kom plutselig p at det begynner bli en stund siden jeg har skrev noe om surdeig. Rugsurdeigen min, Boris tok kvelden her for en stund siden. Doris derimot lever i beste velgende. Akkurat n...

pningskveld p Chateau Le Chef

Lrdag 12. mai kl 1900 pner Cheteau Le Chef sine drer for aller frste gang. Det vil bli servert velkomstdrink og noe munngodt. Middagsserveringen begynner kl 2000. Det er mulig gjre en reserv...

Flytting

Chateauet har flyttet hjem p Facebook. https://www.facebook.com/ChateauLeChef

Endelig nytt design

Etter mye, mye, mye trnderske gloser

Hva er Chateau Le Chef?

Chateau Le Chef kan kalles en gjestaurant. Siden kjrt barn har mange navn er et slikt etablissement ogs kjent som: guerilla dining, som er en samle betegnelse for alternative spisesteder, steng d...

Gresk salat

Grekere kaller ikke gresk salat for gresk salat derimot kaller de det for xjoratiki salata, noe du kan oversette med rustikk salat. Dette er en typisk sommersalat som vi nordmenn takket vre en glo...

Chateau Le Chef pner drene

Chateau Le Chef er LeChefs egen lille undergrunnsrestaurant eller gjestaurant om du vil. Her vil du kunne f muligheten til nyte et unikt mltid i en unik setting. Chateau Le Chef vil ha som mls...

Patates Riganates

Langtidsbakt lam p gresk vis th. og Patates riganates tv. Poteten kan som kjent brukes p mange mter, og selv om jeg har laget ovnsbakte poteter mange ganger har jeg aldri laget de helt p denne...

Langtidsbakt lam p gresk vis.

Hva denne retten heter p gresk ble jeg bare ndt til gi opp finne ut av. Ikke nsker jeg servere en halvdrlig google-oversett versjon av et navn heller. Hvis det er noen der ute som vet hva...

Melitzanosalata, grillet auberginemos

Dette er ogs en populrt tilbehr malantzanosalata p gresk og bab ganush p tyrkisk. Hvis du er litt lei hommous, eller om du bare har lyst utvide reportoaret litt, br du absolutt prve dette!...

Tzatziki

Litt blogsoftproblemer og psken kom litt i hinder for blandt annet denne saken. Tzatziki er kanskje den retten flest av oss her oppe p berget har vrt innom. Jeg er sikker p at det finnes like m...
hits