august 2012

Hjemmelaget Majonaise, Majones, Mahonesa, Mayo

Majonaise er en klassiker. De fleste heller til at Majonaise ble til i 1756 etter at hertugen av Richelieu, Louis Franois Armand de Vignerot du Plessis sier over engelskmennene ved byen Mahon p M...

Forming av brd.

En veldig viktig del av bakeprosessen og den som kanskje tar lengst tid mestre, er et forme brd. I stedetfor lage en drlig hjemmesnekret videosnutt dere m lide dere gjennom, legger jeg inn...

Fint surdeigsbrd

P lrdag som var hadde jeg bakedag. Siden det er en god stund siden jeg har skrevet noe om surdeig, eller noe som helst for den saks skyld kommerdet en liten sak her. Det frste jeg har lyst ne...

Verdens beste boller revisited

Jeg trodde virkelig at jeg hadde verdens beste bolleoppskrift, og ja oppskriften var bra den. Problemet er at jeg etter litt forskning har kommet frem til at metoden var feil. Ikke mye feil, faktis...

x Bakedag med baking av surdeigsbrd og "verdens beste boller revisited"

I helgen som var, var det fult kjr i heimen. Minste berta hadde besk, s kom favorittneven og mens alt dette foregikk bake vi bde brd og boller. For en tid tilbake skrev jeg om bollebakingens ...

Forbauselse

Etter en lang og farstfylt sommer med mye jobbing og lite fritid, tenkte jeg at det var p tide kikke innom bloggen min. Stor forbauselse var det for meg se at den fremdeles har lesere. P tide...
LeChef

LeChef

39, Oslo

Flg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits