oktober 2012

Salsiccia siciliana med rosmarin og parmesan polenta, lun salat av grillede grønnsaker, rødløk og balsamico kompott.

Salsiccia siciliana med rosmarin og parmesan polenta, lun salat av grillede grønnsaker, rødløk og balsamico kompott 15.10.2012 Å lage pølser er ikke stor mer komplisert enn å kverne kjøtt. Er du ...

Pommes frittes med rosmaring og havsalt

Pommes frittes, eller det våre venner over dammen av en eller annen grunn kaller "French fries", kommer fra Belgia. Gjort skikkelig er det virkelig snadder, men slike greier du finner i frysedisken...

Za'atar

Za'atar. Dette er noe du kanskje har smakt, muligens lagt merke til, og mest sannsynlig aldri lagd. Za'atar er en krydderblanding hjemmehørende i midtøsten. Midtøsten er ganske svært, og hvor denne...

Hummus

Normal 0 21 false false false NO-BOK X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Dette trenger du: 1 boks kikerter saf...

Fry sauce

Dette er en skikkelig klassiker. Fry sauce skal ha blitt oppfunnet på restauranten Arctic circle rundt 1948. Den kan minne litt om Thousand island, selv om Thousand island som regel er tynnere og i...
LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits