november 2011

Hjemmelaget pasta

Å lage pasta er noe de fleste ser for seg å være en litt slitsom affære. Sannheten er at du kan lage fersk pasta på mindre tid enn det tar deg å koke opp pastavannet. 4 egg 200 g tipo 00 200...

Hot Lumbaba

Denne lille saken er noe dere sjokaladeelskende mennesker der ute absolutt bør prøve! Ingredienser: ¼ plate kokesjokolade 70% eller mer 2 dl melk 4 cl Havana Club Añejo 7 ...

Spaghetti carbonara

Dette er en fantastisk, enkel og rask middag. Hjemme hos oss har denne retten vært trøste mat i snart et tiår. Opprinnelsen til spaghetti carbonara er usikker. Det verserer flere teorier, hvorav e...

Singapore Sling

De fleste cocktails og longdrinker ble til mellom 1880 og 1920. Den tidligste referansen man kjenner til for en cocktail er fra 1803 Singapore Sling er en legendarisk dring som ble skapt på det li...

Muffin

120 g romtemperert usaltet smør 2 ½ Dl sukker 2 store egg 2 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker (Dog blir det enda bedre med tahiti vanilje) ½ ts revet sitronskall 3 ½ Dl hvetemel ¾ dl maismel ...

Regneark Deiger+ litt til

Noen gang lurt på hvor mye deig du trenger, hvor store brødene blir etc etc etc. Bruk linken under. Vanligvis skal du elte en brøddeig i 15-20 minutter på medium hastighete. Del brøden i emner et...

Italiensk helaften

For en tid tilbake holdt jeg kurs for en gjeng hvor fokus var italiensk mat fra Toscana og Umbria. I dette innlegget, vil du finne retter så vel som vinforslag. Italia er i likhet me...

Tagliatelle con cozze e sugo de pomodori e saferano

Her er en herlig pastarett som får tankene til å løpe mot lettsidige sommernetter. En sensuelt saftig liten sak. Tagliatelle con cozze e sugo de pomodori e saferano Ingredienser for 4 porsjoner ...

Hot Brown Cow

Av ene eller annen grunn ser det ut til at jeg legger ut flest drinker her mellom November og Januar. Her er noe dere kan varme dere på etter en runde juleshopping eller to. Hot Brown Cow 6 cl V...
LeChef

LeChef

38, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits