desember 2010

Boris blir større og går i vasken.

Da har Boris gått gjennom noen sykluser med mating. Nå er halvparten av Boris gått i vasken slik at mechvekten hans ble 40 gram. Så ble Boris matet med 40 gram mel og 40 ml vann. Siden jeg er litt...

Champagne

Nyttårsaften, og Norge konsumerer uantemengder med denne fantastiske drikken. Man skal egentlig åpne Champagne ved å holde korken fast og vri forsiktig på flasken. For deg som ønsker å gjøre det l...

Hurra!

Boris er nå rundt 13 timer gammel og begynner å vise tegn til aktivitet. De første små boblene som tyder på at noe er på gang har begynt å vise seg. Jeg begynner, sikkert litt for tidlig, å få sto...

Kakao med Chili

Det er kaldt i Oslo. Skikkelig kaldt. Få ting varmer så godt i skrotten som en rykende varm kakao, og denne varmer bedre enn de fleste. 100 gram 70% sjokolade 3 dl melk Sukker etter smak Chi...

Boris får sitt første måltid & hva i all verden er egentlig surdeig?

Boris får sitt første måltid & hva i all verden er egentlig surdeig? Boris, min nye surdeig, har akkurat fått sitt første måltid. Han veier nå 40 gram og er foreløpig en stille og rolig krabat. ...

Baguette

Slike herligheter er det meningen at Boris skal fremskaffe

Dag 1

Min nye surdeigskulturt, la oss kalle den Boris, er startet. Boris er akkurat nå ca 38 minutter gammel og jeg håper på at han utvikler seg til en skikklig kraftkar. Boris Veier nå ca 20 gram og b...

Surdeig

Som en etter hvert erfaren hobbybaker har jeg oppgjennom tuklet litt med surdeig. Her vil du kunne følge mine siste prosjekter på fronten med suksesser og fadeser i rikt monn. Godt surdeigsbrød er...

Coq Au Vin

Coq au Vin Jeg vil tro at denne fantastiske klassikeren i likhet med mange andre ble til fordi man trengte å gjøre det meste utav de råvarene man hadde tilgjengelig. Gammel seig hane og sikkert...
LeChef

LeChef

37, Oslo

Følg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits