desember 2011

Baker Hansen

Familen var ute p tur, og tenkte at det kanskje ville vr greit stikke innom Baker Hansen p St Haugen. Baker Hansen, publiserer stolt sin hostorie som begynner i 1861. Et stolt Oslo bakeri med...

Glhwien, Glgg, Kuhano vino

Kjrt barn har mange navn. Det vi snakker om er ganske enkelt varm vin med lokale varianter hva krydring og andre tilsetninger gjelder. Varm vin har sikkert blitt servert like lenge som man har lag...

Vinmonopolet

Jeg elsker Vinmonopolet! Vinomopolet er en av verdes aller strste innkjpere og det gjenspeiles blandt annet i vareutvalget. Jeg tillhrer ikke de som p dd og liv vil ha vin inn i butikkene, jeg...

Hjemmelaget sennep

lage sennep er ingen tryllekunst. Sennepen er den nordlige halvkules svar p chilien. Sennep er et av f krydder som er hjemmehrende i Europa, likevel er sennep dyrket og brukt i kinesisk matlag...

Daiquiri

Denne drinken ble visst nok til p Cuba da Daiquiri mining company plutselig kun hadde rom og lime servere noen viktige foretningsforbindelser. Sukker ble brukt for balansere drinken Ingredien...

Verdens beste boller

Har du noen sinne lurt p hvorfor bollene dine blir deigete og ekle, eller best egner seg som ukonvensjonelt artilleri og kastevpen i gatekamper? Da er svaret egentlig veldig enkelt. Det er fordi...

Surdeigsstarter, eller surdeigsmor om du vil.

Ser at jeg har klart gjemme oppskriften p hvordan f igang en surdeig ganske godt. Oppskrift p surdeigsmor finner du her Det er denne type surdeig jeg har brukt i de fleste brdene her.

French 75

I dag er et 78 r siden forbudstidene i USA opphrte. Mange tror at forbudstiden var cockailens glansdager, og at de fleste cocktails ble oppfunnet for kamuflere smaken av drlig sprit. Fakta er...

Blskjell

P denne tiden av ret er blskjellene p sitt aller aller beste. Nr blskjell pgs er enkelt tilberede og ikke minst gr veldig raskt, burde det ikke vre mye tenke p. Dampede blskjell kan ...

Soffritto

Nesten en hver god gryte, saus eller suppe i Italia har en base av soffritto. En sofritto bestr som regel av like deler gulrot, selleristang, lk. Samt et sjenerst tilskudd av hakket persille og ...

Sugo de pomodori

Skal du lage tomatsaus, kan du likes godt lage mye. Denne sausen er en basis saus i det italienske kjkken. Denne grunnsausen br du egentlig ung krydre alt for mye slik at du kan bruke den til...

Endelig

Det er mulig at jeg er litt treig, men halleluja endelig en sjappe for slike som meg. http://www.barbershop.no/ Her finner du snt som alle gutter og menn med respekt for eget ansikt burde benytt...

Jommen sa jeg smr!!

Til alle dere kostholdsdgnfluer der ute. Til alle dere som skifter diet hvert jvla kvarter p jakt etter en tynn skrott. Jeg syntes dere var idioter fr, n direkte misliker jeg dere. Det siste n...
LeChef

LeChef

38, Oslo

Flg LeChef med: bloglovin

ONLINE COUNTER

VISITOR COUNTER

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits